Festés, mázolás, tapétázás munkák vállalása

Profi festő és mázoló csapatunk bármilyen (akár beltéri, akár kültéri) felületek előkészítését (glettelés, alapozás), festését és mázolását és/vagy tapétázását vállalja. Modern, minőségi, időtálló anyagok felhasználásával dolgozunk - szükség és igény esetén üvegszálas, fűrészporos tapétákat ragasztunk a felületekre és azt festjük.

Munkánk részeként oszlopokat, gipsz és hab stukkók díszlécek rozetták és egyéb díszítő elemek cseréjét, javítását, ragasztását, illesztését és festését is vállaljuk.

Festő csapatunk teljeskörű munkát végez, falak, nyílászárók mellett - többek között - bútorok, és egyéb tárgyak festését, mázolását, tapétázását elvégzi. Sőt egyéb belsőépítészeti elemek - pl. gipsz stukkók - felszerelését és festését is elvégezzük!

Munkánkat a legnagyobb körültekintéssel végezzük - a padlót hullámpapírral burkoljuk, a nem mozdítható bútorokat leragasztjuk, a többi bútort ki és visszarakjuk, a festés végeztével kitakarítunk. Munkánk során szükség esetén színmintákat festünk, tanácsokat adunk, hogy megkönnyítsük döntésüket újszerű minták, színek kiválasztásakor is!Amennyiben szolgáltatásainkkal kapcsolatban bármilyen további kérdése lenne vagy árajánlatot szeretne kérni, írjon nekünk Kapcsolat oldalunkon keresztül! Munkatársaink a lehető leghamarabb válaszolnak Önnek!


 

 
 
Salgó és Fia Kft. 06 (30) 941-550306 (30) 754-8664 Kapcsolat
Salgó és Fia Kft. (Cjsz: 01-09-890107 Adószám: 14126286-2-41) 1044 Budapest, Zsilip utca 5-7.
SolutionLive / megnyit.com © 2004-2019 deMil Solutions Kft.  ¤ Minden jog fenntartva!