Gipszkartonozás, gipszkarton álmennyezetek és válaszfalak készítése

Vállaljuk lakásokban, házakban, üzletekben és más kereskedelmi ingatlanokban álmennyezetek, térelválasztók, leválasztások (elválasztófalak), és egyéb elburkolások (pl. beépített WC tartály) készítését gipszkartonból.

Az igényeknek megfelelően fa vagy fém szerkezettel - szigetelt vagy szigetelés nélküli kivitelben - normál, vízálló vagy tűzálló gipszkartonból készítjük el a munkát. A munkavégzés során szakembereink rövid határidővel az anyagok helyszínre szállításával végzik el a gipszkartonozást. Egyéb építőipari szakmákkal - a munkától függően - egyeztetünk, együtt dolgozunk.

A gipszkarton burkolat beltérben széleskörűen felhasználható. Akár beépített bútorok illesztésére / eltakarásra - egyeztetve belsőépítész és lakberendezővel, vagy például költségcsökkentés céljából álmennyezetek elkészítésére alkalmas. Különösen hasznos tetőterek teljes belső burkolására, valamint utólag beépített térelválasztó / leválasztás elkészítésére.Amennyiben szolgáltatásainkkal kapcsolatban bármilyen további kérdése lenne vagy árajánlatot szeretne kérni, írjon nekünk Kapcsolat oldalunkon keresztül! Munkatársaink a lehető leghamarabb válaszolnak Önnek!


 

 
 
Salgó és Fia Kft. 06 (30) 941-550306 (30) 754-8664 Kapcsolat
Salgó és Fia Kft. (Cjsz: 01-09-890107 Adószám: 14126286-2-41) 1044 Budapest, Zsilip utca 5-7.
SolutionLive / megnyit.com © 2004-2019 deMil Solutions Kft.  ¤ Minden jog fenntartva!