Teljeskörű társasház felújítási munkák

Cégünk az építőipari szakmák teljes spektrumára rendelkezik szakemberekkel, így megfelelő tapasztalattal és szakértelemmel rendelkezünk társasházak teljes körű felújításához. Az elmúlt több, mint 35 év tapasztalatára támaszkodva tudjuk biztosítani a munka mértétől függetlenül a szükséges szakembereket minden építőipari szakmai ágazatban.

A kőművesmunkák (vakolás, betonozás, stb.), a festési munkák és a tetőfedési munkák mellett a szerkezeti elemek, lépcsők, nyílászárók készítését, javítását, beépítését, bővítését, megszüntetését is vállaljuk. Lakatos és asztalos műhelyünkben felkészültünk a patinás házak, lépcsőházak nyílászáróinak, korlátainak, rácsainak felújítására, modernizálására (pl. szigetelés, zárcsere), pótlására. Az épület elektromos hálózatának, világításának javítása mellett egyéb épületgépészeti munkákat is vállalunk. Kőműves munkák keretében az épület utólagos külső szigetelés elkészítésében, lábazat és térkő fektetésében is jártasak vagyunk. A lépcsőházakban a gépészeti területeket, kukatárolókat - igény szerint - falazással, gipszkarton burkolással (akár álmennyezet építéssel is), méretre készült beépített bútorral és/vagy ajtókkal elburkoljuk / eltakarjuk.

A munkákhoz ingyenes felmérés és árajánlat készítés kapcsolódik. A munkához szükséges anyagokat a helyszínre szállítjuk, a keletkezett hulladékot és törmeléket pedig elszállítjuk. Szükség esetén a munkák végeztével kitakarítunk, rendbe tesszük a kertet, pincét, padlást.

Tekintse meg lakásfelújítás, házfelújítás referenciáinkat !


Amennyiben szolgáltatásainkkal kapcsolatban bármilyen további kérdése lenne vagy árajánlatot szeretne kérni, írjon nekünk Kapcsolat oldalunkon keresztül ! Munkatársaink a lehető leghamarabb válaszolnak Önnek!

Szolgáltatásaink a lakásfelújításhoz, házfelújításhoz kapcsolódóan:
Épületgépészet
    Vízvezeték szerelése
    Gázvezeték szerelése
    Fűtésszerelési munkák
    Klíma szerelése
    Szellőzési rendszerek kiépítése
    Kémény
Építőipari kivitelezés
    Kőműves munkák
    Galéria építése
    Gipszkartonozás
    Hidegburkolás
    Térkövezés, térkő lerakása
    Tetőfedés, felújítás
    Bádogos munkák
Szakipari kivitelezés
    Festés, mázolás, tapétázás
    Melegburkolás
    Lakatos munkák
    Asztalos munkák
    Ablakcsere, beépítés
    Ablakszigetelés, felújítás
    Kovácsoltvas munkák
    Rézkilincsek felújítása
    Lépcső tervezés, készítés
    Korlát, kovácsoltvas korlát készítésAmennyiben szolgáltatásainkkal kapcsolatban bármilyen további kérdése lenne vagy árajánlatot szeretne kérni, írjon nekünk Kapcsolat oldalunkon keresztül! Munkatársaink a lehető leghamarabb válaszolnak Önnek!


 

 
 
Salgó és Fia Kft. 06 (30) 941-550306 (30) 754-8664 Kapcsolat
Salgó és Fia Kft. (Cjsz: 01-09-890107 Adószám: 14126286-2-41) 1044 Budapest, Zsilip utca 5-7.
SolutionLive / megnyit.com © 2004-2018 deMil Solutions Kft.  ¤ Minden jog fenntartva!