Tetőtér beépítése, tetőterek kialakítása, ráépítés munkák

A Salgó és Fia Kft. az építőipari szakágazatok széles spektrumára rendelkezik szakemberekkel. Több, mint 35 éves tapasztalatunknak köszönhetően felkészültek vagyunk tetők átépítésére, felújítására, cseréjére, valamint a volt padlástérben lakás kialakítására, vagy ráépítésre.

A tetőterek, amellett, hogy ma nagyon divatos lakóterületek, jelentős bevételi forrás lehet társasházak számára - mivel a kihasználatlan padlásteret lehet úgy kihasználni, hogy a tető felújítása (vagy jó esetben komplett cseréje) több évre (csere esetén akár több mint 50 évre) megoldja az elavult tetőszerkezet problémáját, ráadásul javítja a ház szigetelését.

Az építés során az épület-asztalos, illetve lakatos munkák előkészítését (akár félkész tetőszerkezeteket) műhelyünkben készítjük elő, így az építés gyorsabb, és a felső emeleteken lakók is kevésbé lesznek az építés alatt kitéve az időjárás viszontagságainak (ugyanis rövidebb ideig marad az épület tető nélkül).

Az ingyenes felmérés és árajánlat készítés mellett - szükség esetén - tervezőt, statikust és belső építést is tudunk javasolni, illetve kötelező engedélyezést nem igénylő esetekben tanácsot adunk. Az építés során az összes szükséges anyagot beleértve a megrendelők és/vagy a belső építész által kiválasztott anyagokat a helyszínre szállítjuk, a keletkező hulladékot, törmeléket, bontott anyagokat pedig elszállítjuk. Az építkezést - köszönhetően sokéves tapasztalatunknak - úgy oldjuk meg, hogy az a legkisebb megterhelést jelentse a ház lakóinak - az anyagokat külső lifttel szállítjuk, megoldjuk a rendszeres lépcsőház takarítást, stb.Amennyiben szolgáltatásainkkal kapcsolatban bármilyen további kérdése lenne vagy árajánlatot szeretne kérni, írjon nekünk Kapcsolat oldalunkon keresztül! Munkatársaink a lehető leghamarabb válaszolnak Önnek!


 

 
 
Salgó és Fia Kft. 06 (30) 941-550306 (30) 754-8664 Kapcsolat
Salgó és Fia Kft. (Cjsz: 01-09-890107 Adószám: 14126286-2-41) 1044 Budapest, Zsilip utca 5-7.
SolutionLive / megnyit.com © 2004-2019 deMil Solutions Kft.  ¤ Minden jog fenntartva!