Gyorsszolgálat Budapest és környékén, 7 órától 20 óriág!

Gyorsszolgálatunk 7-től 20 óráig a hét minden napján Ügyfeleink - magánszemélyek társasházak, cégek - rendelkezésre áll!

Telefonszámainkon fogadjuk hívásaikat, és a lehető legrövidebb időn belül megoldjuk problémáit elsősorban a következő szakterületeken:

Duguláselhárítás, dugulás megszüntetése

Vállaljuk a falban, földben levő csatorna, valamint a szaniterek lefolyóinak (szifon) dugulásainak szakszerű, gyors megszüntetését. Szerelőink a lehető legrövidebb idő alatt megkeresik a hibaforrást, elzárják a vizet és megkezdik a javítást!

Csőtörés, csőrepedés, vízszivárgás megszüntetése

Megszüntetjük a csőtöréseket falon kívül, és falon belül, padlóban, földben, helyreállítjuk a csőtörés által okozott károkat (beázás kijavítása, festése, kőműves munkák, stb.). Elhárítjuk a csőrepedéseket és szivárgásokat kertben, lakásban, irodákban, üzlethelységekben, üzemekben. Szükség szerint anyagbeszerzést és a törmelék elszállítását is tartalmazza szolgáltatásunk!

Klímák, légkondícionálók javítása, karbantartása

Légkondicionáló, hűtő, klíma és egyéb gépészeti rendszerek csöveinek repedéseit, lefolyóinak dugulásait és egyéb meghibásodásokat javítunk!

Hívjon bennünket – minden nap 7 órától 20 óriág állunk rendelkezésükre!

Lakásfelújítás a-tól z-ig több mint 35 éve!

Vízszerelés? Gázszerelés? Fűtésszerelés? Klímaszerelés? Villanyszerelés? Kőműves munkák? Burkoló munkák? Gipszkartonozás? Festés - tapétázás - mázolás? Parkettázás? Tetőtér beépítés? Galéria építés? Lakatos munkák?

Felújítaná lakását?

Kérjen díjmentes helyszíni felmérést, és tételes ajánlatkérést! De Ön is kereshet minket a 06(30)941-5503 vagy a 06(30)754-8664 telefonszámon! Megvalósítjuk álmai otthonát!