Festés, mázolás, tapétázás munkák vállalása

Profi festő és mázoló csapatunk bármilyen (akár beltéri, akár kültéri) felületek előkészítését (glettelés, alapozás), festését és mázolását és/vagy tapétázását vállalja. Modern, minőségi, időtálló anyagok felhasználásával dolgozunk - szükség és igény esetén üvegszálas, fűrészporos tapétákat ragasztunk a felületekre és azt festjük.

Munkánk részeként oszlopokat, gipsz és hab stukkók díszlécek rozetták és egyéb díszítő elemek cseréjét, javítását, ragasztását, illesztését és festését is vállaljuk.

Festő csapatunk teljeskörű munkát végez, falak, mennyezetek, gipszkarton felületek, nyílászárók mellett - többek között - bútorok mázolását, tapétázását elvégzi. Sőt egyéb belsőépítészeti elemek - pl. gipsz stukkók - felszerelését és festését is elvégezzük!

Munkánkat a legnagyobb körültekintéssel végezzük - a padlót hullámpapírral burkoljuk, a nem mozdítható bútorokat leragasztjuk, a többi bútort ki és visszarakjuk, a festés végeztével kitakarítunk. Munkánk során szükség esetén színmintákat festünk, tanácsokat adunk, hogy megkönnyítsük döntésüket újszerű minták, színek kiválasztásakor is!

Lakásfelújítás a-tól z-ig több mint 35 éve!

Vízszerelés? Gázszerelés? Fűtésszerelés? Klímaszerelés? Villanyszerelés? Kőműves munkák? Burkoló munkák? Gipszkartonozás? Festés - tapétázás - mázolás? Parkettázás? Tetőtér beépítés? Galéria építés? Lakatos munkák?

Felújítaná lakását?

Kérjen díjmentes helyszíni felmérést, és tételes ajánlatkérést! De Ön is kereshet minket a 06(30)941-5503 vagy a 06(30)754-8664 telefonszámon! Megvalósítjuk álmai otthonát!