Gipszkartonozás

Gipszkarton álmennyezetek és válaszfalak készítése

Vállaljuk lakásokban, házakban, üzletekben és más kereskedelmi ingatlanokban álmennyezetek, térelválasztók, leválasztások (elválasztófalak), és egyéb elburkolások (pl. beépített WC tartály) készítését gipszkartonból.

Az igényeknek megfelelően fa vagy fém szerkezettel - szigetelt vagy szigetelés nélküli kivitelben - normál, vízálló vagy tűzálló gipszkartonból készítjük el a munkát. A munkavégzés során szakembereink rövid határidővel az anyagok helyszínre szállításával végzik el a gipszkartonozást. Egyéb építőipari szakmákkal - a munkától függően - egyeztetünk, együtt dolgozunk.

A gipszkarton burkolat beltérben széleskörűen felhasználható. Akár beépített bútorok illesztésére / eltakarásra - egyeztetve belsőépítész és lakberendezővel, vagy például költségcsökkentés céljából álmennyezetek elkészítésére alkalmas. Különösen hasznos tetőterek teljes belső burkolására, valamint utólag beépített térelválasztó / leválasztás elkészítésére.

Lakásfelújítás a-tól z-ig több mint 35 éve!

Vízszerelés? Gázszerelés? Fűtésszerelés? Klímaszerelés? Villanyszerelés? Kőműves munkák? Burkoló munkák? Gipszkartonozás? Festés - tapétázás - mázolás? Parkettázás? Tetőtér beépítés? Galéria építés? Lakatos munkák?

Felújítaná lakását?

Kérjen díjmentes helyszíni felmérést, és tételes ajánlatkérést! De Ön is kereshet minket a 06(30)941-5503 vagy a 06(30)754-8664 telefonszámon! Megvalósítjuk álmai otthonát!