Lakásfelújítás, házfelújítás teljeskörű tervezése, kivitelezése

A Salgó és Fia Kft. az elmúlt több mint 35 év során az építőipari szakmák teljes spektrumában jártasságot szerzett, mára gyakorlatilag minden felújítási renoválási munkákhoz rendelkezünk képzett szakemberekkel! Visszatekintve több száz patinás lakás, családi ház, hétvégi ház felújítás van mögöttünk, a kisebb munkáktól a teljes renoválásig, illetve átépítésig!

A munkálatok során a különböző szakmákat összehangoljuk a tervezőkkel, engedélyező hatósággal, és így időveszteség nélkül, rövid határidővel minőségi munkát végzünk.

A tevékenység során az ingyenes felmérés / árajánlat készítéstől a kulcsrakész átadásig - akár ki- és beköltöztetéssel is mindent elvégzünk.

A belső építész, illetve tulajdonos által megálmodott és kiválasztott berendezéseket a helyszínre szállítjuk, illetve igény esetén beszerezzük azokat. Szükség esetén építészeti, belsőépítészeti tanácsokkal látjuk el, vagy tervező mérnököt / belső építészt ajánlunk Önnek.

A felújítási munkálatok során - a megrendelő igényeinek pontos ismeretében - megvizsgáljuk a víz, gáz és csatorna csöveit, a kéményeket, az elektromos vezetékeket, és javaslatot teszünk arra, hogy ezek közül mit érdemes műszaki szempontok alapján cserélni, hogy a frissen felújított lakásban ne legyen később probléma.

Az alapvető felújítás mellett a lakás - mai követelményeknek megfelelő - belsőépítészeti kialakítását is vállaljuk: galériákat építünk be (akár fa vagy fém szerkezettel, lépcsővel), álmennyezetet készítünk, üvegtégla és gipszkarton térelválasztókat falakat építünk, légkondicionáló berendezést építünk be (vagy előkészítjük a szükséges csöveket és vezetékeket). Szükség esetén a lakáson/házon belüli lépcsőket, nyílászárókat felújítjuk - szerkezetileg is -, vagy cseréljük és újraburkoljuk.

A lakatos és asztalos műhelyünkben elkészítjük az eredetivel egyező kinézetű, de mai kornak megfelelő hang- és hőszigetelést valamint megfelelő szintű biztonságot nyújtó nyílászárókat. Nagy tapasztalattal rendelkezünk a régi ablakok átalakításában, megfelelő szigetelésében, a régi bejárati ajtóval egyező kinézetű egyedi biztonsági ajtók készítésében.

A kilincseket és fogantyúkat - szintén felszerelt műhelyünkben - felújítjuk, polírozzuk és lakkozzuk, így az eredeti kilincsek kerülnek vissza az ablakokra és ajtókra, megőrizve ezzel a lakás eredeti hangulatát.

Lakásfelújítás a-tól z-ig több mint 35 éve!

Vízszerelés? Gázszerelés? Fűtésszerelés? Klímaszerelés? Villanyszerelés? Kőműves munkák? Burkoló munkák? Gipszkartonozás? Festés - tapétázás - mázolás? Parkettázás? Tetőtér beépítés? Galéria építés? Lakatos munkák?

Felújítaná lakását?

Kérjen díjmentes helyszíni felmérést, és tételes ajánlatkérést! De Ön is kereshet minket a 06(30)941-5503 vagy a 06(30)754-8664 telefonszámon! Megvalósítjuk álmai otthonát!