Rólunk

Cégünk több mint 35 év tapasztalattal, képzett szakemberekkel és megfizethető árakkal vállal különböző munkákat az Építőipari kivitelezés, Épületgépészeti kivitelezés, Szakipari kivitelezés és Egyéb szolgáltatások területén!

Gyorsszolgálatunk Budapesten és környékén 0-tól 24 óráig, a hét minden napján Ügyfeleink rendelkezésre áll Budapesten és környékén! (Gyorsszolgálat oldal)

Az évek során munkáink nagy részét a hagyományos építőipari tevékenységek adták: lakások-, társasházak-, épületek-, családi házak építése, teljes vagy részleges külső illetve belső felújítása.

Komplett generál kivitelezést is vállalunk: rendelkezünk lakatosműhellyel, festőkkel, kőművesekkel, gépészeti szerelőkkel, hideg-meleg burkolókkal, ácsokkal, valamint tetőfedőkkel, illetve ezt kiegészítve a szükséges engedélyekkel rendelkező statikus, tervezőmérnök, gépészmérnök, elektromos hálózat tervező szakemberek is rendelkezésre állnak. Kiterjedt kapcsolatrendszerünk, műszaki felkészültségünk, szakembereink, gépparkunk lehetővé teszi nagyobb kivitelezési munkák megvalósítását is!

Munkavégzésünk során mindent megteszünk azért, hogy a munka környezetében élőket a lehető legkevésbé zavarják a munkálatok, és óvjuk a helyszínen levő bútorokat, a munkával nem érintett helységeket.

Ügyfeleink részére díjmentesen felmérjük a munkát, részletes árajánlatot készítünk, és személyes megbeszélés keretében egyeztetjük azt.

Megrendeléseink nagy számban továbbajánlásokból érkeznek köszönhetően a vezetés szigorú minőségügyi követelményeinek, a gyorsaságnak, és a határidők pontos betartásának.

Cégünk a megrendelők felé mindig lojális, a problémákat rugalmasan kezeli, munkatársait és alvállalkozóit pontosan és megfelelően fizeti, ezért tud hatékony, pontos és megbízható lenni!

Lakásfelújítás a-tól z-ig több mint 35 éve!

Vízszerelés? Gázszerelés? Fűtésszerelés? Klímaszerelés? Villanyszerelés? Kőműves munkák? Burkoló munkák? Gipszkartonozás? Festés - tapétázás - mázolás? Parkettázás? Tetőtér beépítés? Galéria építés? Lakatos munkák?

Felújítaná lakását?

Kérjen díjmentes helyszíni felmérést, és tételes ajánlatkérést! De Ön is kereshet minket a 06(30)941-5503 vagy a 06(30)754-8664 telefonszámon! Megvalósítjuk álmai otthonát!