Tetőfedés

Régi tetők felújítása

Legyen akár egy régi tető felújítása, javítása vagy egy új tető elkészítése - beleértve a tető fa és/vagy fém szerkezetét, a tetőkibúvót, kéményhez vezető hidat és a tető héjalását is (akár cserép, zsindely vagy Lindab is) - mi rendelkezünk a szükséges szakemberekkel és felszerelésekkel!

Gyakorlottak vagyunk tetőterek beépítésében / átépítésében, magasságtól függetlenül, tetőfedő szakembereink más szakmákkal összedolgozva - tervezők, statikusok irányítása mellett végzik munkájukat.

Már beépített tetőterek átépítését és felújítását, valamint új tetőablakok (Pl. Velux) beépítését is vállaljuk!

Tetők (tetőterek) belső gipszkarton burkolását is elvégezzük, lakatosaink, ácsaink és asztalosaink együttműködésével meglévő és új tetőterekben galériák, lépcsők, falak, és térelválasztók elkészítését, a födém szigetelését, stb. is vállaljuk.

Várjuk megrendeléseiket!

Lakásfelújítás a-tól z-ig több mint 35 éve!

Vízszerelés? Gázszerelés? Fűtésszerelés? Klímaszerelés? Villanyszerelés? Kőműves munkák? Burkoló munkák? Gipszkartonozás? Festés - tapétázás - mázolás? Parkettázás? Tetőtér beépítés? Galéria építés? Lakatos munkák?

Felújítaná lakását?

Kérjen díjmentes helyszíni felmérést, és tételes ajánlatkérést! De Ön is kereshet minket a 06(30)941-5503 vagy a 06(30)754-8664 telefonszámon! Megvalósítjuk álmai otthonát!